Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jazmin Romeu serà present al Campionat del Món d’atletisme sub20

Va començar a l’edat de 6 anys a l’Esportiu Penedès i fa un any que corre pel FC Barcelona

Un dels noms propis de l’esport a casa nostra aquests dies és el de Jazmin Romeu, la vilafranquina que va aconseguir la setmana passada la mínima al Campionat d’Espanya d’atletisme celebrat a Castelló i que participarà al Campionat del Món que es celebra a Lima a finals d’agost.

Hem estat amb ella a la zona esportiva, concretament a les pistes d’atletisme de Vilafranca on ella va començar a entrenar a l’edat dels 6 anys.

La penedesenca va aconseguir una marca de 11’62 en la final dels 100 metres lliures, per aconseguir plaça pel Campionat del Món d’atletisme sub20.

Reconeix que serà difícil la classificació a semifinals, però s’ho marca com el principal objectiu dels Campionats.

Romeu competeix pel FC Barcelona i entrena diàriament al CAR de Sant Cugat sota les ordres de Ricardo Diéguez. El seu estiu no serà com el de la majoria d’atletes que ja han finalitzat la temporada.

A finals del mes d’agost viatjarà a Sud-amèrica, al Perú, per córrer en els 100 metres llisos. Jazmin amb només divuit anys ja és història de l’atletisme a casa nostra, on cada vegada surten més esportistes de renom com Ibra Chakir, Pol Retamal, o Xènia Benach.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: