Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Incendi d’un vehicle a l’AP-7 a l’alçada de La Granada

Incendi d’un vehicle a l’AP-7 a l’alçada de La Granada

El foc s’ha estès als marges de vegetació i als pins que hi ha al costat de la via i provoca problemes a l’AP-7.

A primera hora d’aquesta tarda s’ha produït l’incendi d’un vehicle a l’autopista AP-7 a l’alçada del terme municipal de la Granada. El foc s’ha estès als marges de vegetació i als pins que hi ha al costat de la via. L’incendi també ha provocat que l’AP-7 quedés tallada des d’un inici en tots dos sentits provocant llargues retencions de fins a 15km.

Segons informa trànsit, l’autopista ja s’ha reobert, tot i que encara hi ha retencions de fins a 3 km en sentit Tarragona, entre Sant Sadurní i la Granada, i de fins a 7 km en sentit Barcelona, entre Vilafranca i la Granada.

A la mateixa via, en sentit sud, també hi ha un carril tallat a Castellví de la Marca per un accident amb retencions de fins a 1km.

En el lloc dels fets hi han treballat 7 dotacions de bombers i 3 d’ADF, segons han informat fonts de la Federació d’ADF Penedès Garraf.

D’altra banda, Protecció Civil informa que la circulació dels trens de la línia R4 de rodalies entre Sant Sadurní i el Vendrell queda momentàniament tallada degut a l’incendi. En aquest sentit, s’ha gestionat un servei alternatiu per carretera entre aquestes estacions. A hores d’ara la circulació ja s’ha restablert. Els trens circulen fora del seu horari habitual amb demores de 25 minuts de mitjana. Progressivament es recuperaran les freqüències i hores de pas.

Foto: Federació d’ADF Penedès – Garraf

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: