Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida aprova dos dels darrers documents urbanístics per iniciar les obres de l’Agroparc

El vistiplau de l’Ajuntament als dos documents aprovats permet avançar el projecte urbanístic de l’Agroparc i les seves futures obres, previstes pel tercer trimestre d’enguany.

Aquest dimarts al vespre, el Ple de l’Ajuntament de Gelida ha aprovat inicialment dos dels darrers documents per començar les obres de l’Agroparc d’Ametller Origen.

En concret, el Ple Municipal ha aprovat de manera inicial al projecte urbanístic per executar les obres al voltant de l’entorn delimitat del projecte d’Ametller Origen. També ha aprovat de forma inicial el conveni de l’àmbit urbanitzable de finques confrontants i de Can Juncoses, on està previst construir-se l’Agroparc.

Els documents s’han aprovat amb els vots del govern del PSC, l’abstenció d’ERC i Gelida per la República – Fem Poble i el vot en contra d’un regidor no adscrit.

En paral·lel, el ple també ha aprovat contractar una defensa per participar en un procediment judicial, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi admès un recurs contenciós administratiu presentat per l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons contra la modificació del Pla General a la zona de Can Juncoses, que ja havia estat aprovada per la Generalitat. El TSJC ha requerit que l’Ajuntament de Gelida es presenti com a part codemandada en aquest cas.

A l’espera del que decideixin els tribunals, l’últim tràmit urbanístic que falta per aprovar-se és un projecte d’urbanització de la zona, que afecta estrictament el sector de l’Agroparc. Segons l’ACN, està previst que la Junta de Govern Local l’aprovi definitivament aquest dijous.

Ara s’obre un període d’al·legacions fins que els dos documents del ple s’aprovin de manera definitiva i Ametller pugui demanar les llicències d’obres. La construcció de l’Agroparc està previst iniciar-se el tercer trimestre d’aquest any.

Efemèrides

7 de setembre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: