Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Europa i el Sud-Est d’Àsia, destinacions preferides dels penedesencs aquestes vacances d’estiu

Amb l’arribada de les vacances, les sortides i viatges són un dels reclams més esperats per part de moltes famílies.

Enguany, els circuits europeus i el sud-est asiàtic seran la destinació escollida de molts penedesencs i penedesenques.

Tot i que les possibilitats i opcions són molt diverses i cadascú pot triar segons les seves preferències, una de les tendències que sembla consolidar-se són els circuits europeus, que permeten veure diverses localitzacions en unes mateixes vacances de manera molt organitzada. És una de les opcions que, segons Jordi Mañé, de l’Agència de Viatges Índic, s’ha consolidat enguany.

En el mateix sentit s’expressa el Pere Albornà, responsable de Viatges Ecuador a Vilafranca. Afirma que la tendència és molt variada i que el sud-est asiàtic, amb Índia, Sri Lanka i Tailàndia com a preferències, també ha estat una opció molt triada. No obstant això, destaca sobretot els circuits per ciutats europees.

Les Illes de Madeira i els Azores portguesos o el Carib i la Riviera Maya són unes altres opcions que han escollit majoritàriament els penedesencs.

També han entrat en joc, com és habitual, els creuers. Aquest tipus de viatge, tant els marítims com els fluvials, ha patit un augment de clients en els darrers anys. Així ho afirma Quim Pallerola, de l’Agència Som Viatges.

A Viatges Ecuador també tenen aquesta sensació, i destaquen l’interès dels clients per incorporar els creuers fluvials als seus programes de viatge.

Un factor important a l’hora de planificar les vacances és l’antelació, un aspecte important tant per als clients com per a les agències. En els darrers anys, s’ha notat que s’intenta gestionar tot amb força temps per tal d’obtenir una millor atenció. Des d’Índic Viatges es té aquesta percepció tant a la temporada d’estiu com a la d’hivern.

A Som Viatges també han notat aquest aspecte, fet que es reivindica des de les agències des de fa temps per poder-ho gestionar tot amb més temps i tranquil·litat. Quim Pallerola és el responsable de l’agència Som Viatges.

Les agències ja van començar a treballar en la campanya d’aquest estiu a finals de l’any passat, i són molt poques les persones que busquen places d’última hora a hores d’ara.

Així doncs, la gran diversitat de viatges i destinacions serà un dels trets característics de les vacances d’enguany. Les famílies penedesenques, un any més, gaudiran de ben segur de noves experiències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: