Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entrades pel Concurs de Castells es posaran a la venda aquest dimecres a les deu del matí

L’organització recomana registrar-se prèviament al portal i tenir a mà el document d’identitat i la targeta de crèdit o dèbit.

Aquest dimecres, 24 de juliol, a partir de les 10 del matí, es posaran a la venda les entrades pel Concurs de Castells de Tarragona, un dels esdeveniments més esperats del calendari casteller. La competició tindrà lloc els dies 5 i 6 d’octubre a la Tàrraco Arena Plaça, i com és habitual, s’espera una gran afluència de públic.

Les entrades es podran adquirir per internet a través del portal oficial concurscastells.tarragona.cat. Els preus varien segons la jornada: 6 euros per la sessió de dissabte, i entre 12 i 15 euros per la de diumenge, depenent de la ubicació del seient. Per l’actuació de dissabte hi haurà disponibles 4.363 localitats, totes a la graderia, mentre que per la sessió de diumenge es posaran a la venda 4.445 localitats amb seient i 1.195 al segon pis, sense seient.

L’organització permet la compra de fins a 4 entrades per usuari, amb l’objectiu de distribuir les localitats de manera equitativa. Per facilitar el procés de compra, es recomana als interessats registrar-se prèviament al portal i tenir a mà el document d’identitat i la targeta de crèdit o dèbit.
Aquest any, s’han pres mesures addicionals per evitar els problemes tècnics dels anys anteriors. La plataforma de venda d’entrades s’ha reforçat amb un sistema de banda ampla per gestionar l’alta demanda. L’equip del Concurs de Castells treballarà al costat de l’empresa encarregada del sistema per resoldre qualsevol incidència que pugui sorgir durant la jornada.

La sessió de diumenge és especialment popular i les entrades s’esgoten en pocs minuts. Per això, des de l’organització s’ofereixen consells pràctics per agilitzar el procés de compra, com registrar-se amb antelació i tenir preparada tota la informació necessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: