Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC insta el govern local a ampliar l’oferta d’oci nocturn i cultural a Vilafranca

Els republicans proposen identificar espais per crear un equipament municipal que doni més opcions d’oci a la vila, especialment pels joves.

Aquest dimarts, ERC portarà al Ple Municipal una moció per ampliar l’oferta d’oci nocturn i de cap de setmana a Vilafranca. En aquest sentit, els republicans demanaran al govern local que identifiqui espais per garantir un equipament municipal que ofereixi més opcions d’oci segur i lliure.

Des d’Esquerra argumenten que la ciutat ha perdut molts espais d’oci nocturn i culturals en les darreres dècades, deixant especialment els joves sense llocs on gaudir.

Esquerra proposa tres accions concretes. En primer lloc, volen fomentar i ampliar l’oferta de locals amb música en directe i espectacles de petit format mitjançant ajudes públiques. En segon lloc, proposen crear espais d’oci gestionats pels joves i utilitzar edificis abandonats o infrautilitzats per activar l’oci alternatiu. Finalment, asseguren que cal establir protocols clars per facilitar i organitzar activitats d’oci nocturn, incloent-hi línies d’ajut per millorar els locals i donar suport logístic a les actuacions en espais públics.

L’objectiu és millorar l’oferta d’oci de la vila i combatre la percepció que Vilafranca és una ciutat dormitori sense vida nocturna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: