Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds signen les millors Santes: 5d9f, 9d8, td9fm i p8fm

Els Castellers de Vilafranca signen les millors Santes estrenant-hi el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8 i descarregant el pilar de vuit amb folre i manilles.

La plaça de Santa Anna de Mataró ha viscut aquest dissabte una diada de les Santes memorable amb les millors actuacions de les tres colles participants: els amfitrions Capgrossos de Mataró, els Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca.

Els vilafranquins obrien la seva actuació amb el primer 9 de 8 de la temporada, un castell que coronen amb una sola enxaneta. En segona ronda plantaven l’imponent 5 de 9 amb folre, també el primer de la temporada. I acabaven les rondes de castells amb la quarta torre de 9 amb folre i manilles de la temporada.

A la ronda de pilar, els Verds van descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles rubricant així la millor actuació de la història de Les Santes.

Una actuació de gammes extra que el cap de colla Àngel Grau valorava així tot just descarregat el pilar.

Els Castellers de Vilafranca estan seguint l’altíssim ritme que van marcant assaig rere assaig i assolint els seus objectius. Uns objectius que passen per portar el 3 de 10 amb folre i manilles el 3 d’agost a Vilanova i la Geltrú.

Abans de Vilanova els Verds tenen cita a casa aquest dissabte a la tarda a la diada de l’aniversari de Cal Figarot.

Les Santes no només van comptar amb la millor actuació dels Castellers de Vilafranca a Mataró, sinó que Capgrossos i Minyons van donar el millor de les colles a la plaça de Santa Anna. Els Capgrossos van recuperar la torre de nou amb folre i manilles després de sis anys sense fer-la a casa i completaven l’actuació amb el tres i el quatre de nou amb folre. El pilar de set amb folre els va quedar en carregat. Els Minyons, per la seva banda, van sortir de Santes amb el tres i el quatre de nou i el cinc de vuit, per tancar la diada amb el pilar de sis carregat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: