Divendres, 5 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sant Ramon dona la benvinguda a l’estiu amb un final de temporada inspirat en Harry Potter

Les patinadores i patinadors del club van mostrar les millores obtingudes durant la temporada en coreografies de grup, tot representant una història inspirada en el món de Harry Potter.

La secció del Sant Ramon vivia el seu dia gran aques aquest diumenge a la Poliesportiva de Vilafranca, amb motiu de la celebració del Festival de Final de Temporada. Un festival enguany inspirat en l’univers de Harry Potter. Tot i que els patinadors viuen pràcticament instal·lats en una temporada continua, també hi ha unes setmanes pel descans, i aquesta pausa competitiva arriba als mesos d’estiu.

El club deixa enrere uns mesos intensos, amb grans resultats, especialment en categoria sènior, amb les parelles formades Glòria Penu i Biel Pellissa, i Mireia Altés i Roger Saumell. Un Roger Saumell que també és entrenador del club. En la modalitat de Solo Dance, destacar la Berta Rubió que s’ha estrenat en Solo Dance. A més d’això també van patinar la Júlia Baró i Laia Sabaté per la seva bona continuïtat durant la temporada. I finalment el Xou Primària pels èxits obtinguts.

Fotografia conjunta de tots els patinadors del club.

La secció de patinatge del Sant Ramon està formada per una setantena de patinadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: