Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ple del CCAP aprova penalitzar Hispano Igualadina per incompliments en el transport escolar

El ple també ha aprovat per unanimitat l’increment del 2% de les retribucions bàsiques i complementàries del personal funcionari i laboral del Consell Comarcal per a l’any 2024.

Dijous es va celebrar el Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès que va començar aprovant el compte general del pressupost de l’exercici 2023 amb els vots a favor dels grups de Compromís Municipal, ERC, el PSC-CP i el PP, i amb l’abstenció del grup de la CUP. Un altre dels punts destacats va ser l’aprovació per unanimitat d’un increment del 2% de les retribucions bàsiques i complementàries del personal funcionari i laboral del Consell Comarcal per a l’any 2024.

En l’ordre del dia també es contemplava debatre l’aprovació de la imposició de penalitats a l’empresa Hispano Igualadina per l’incompliment contractual del Servei de Transport Escolar. Durant el ple es va explicar que davant un incompliment reiterat calia aprovar una segona acció pel mateix concepte. La primera va ser la no prorrogació de la concessió del servei d’un dels lots amb quatre rutes operades per aquesta empresa amb un volum significatiu d’incidències registrades; aquesta segona acció era una penalització econòmica per un import de 29.397 €, d’acord amb el que estableixen les clàusules dels plecs reguladors del procediment licitatori i contractual. La imposició de penalitats a l’empresa es va aprovar per unanimitat. El president del CCAP, Xavier Lluch, en parlava abans de començar el plenari.
Lluch explicava que el curs vinent començarà una altra empresa a l’espera de la nova licitació.

Dins la fase de control del Ple, el secretari va donar compte dels decrets de la Presidència, les resolucions de la Gerència i les actes de la Junta de Govern. El Ple es va tancar amb el torn d’informacions de la Presidència i el torn de precs i preguntes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: