Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca iniciarà la temporada davant del Sant Just

El Patí Vilafranca – Noia es jugarà el 26 d’octubre

Ahir dijous es va fer el sorteig del calendari de les diferents lligues d’hoquei patins a El Celler de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia.

La Jornada 1 que es jugarà el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre enfrontarà els equips del Sant Just, la gran sorpresa de la temporada passada a l’Ok Lliga amb el Digittecnic Patí Vilafranca. L’altre partit destacat per encetar la temporada és el del CE Noia que visitarà el pavelló Joan Ortoll de Calafell.

El primer partit dels blaus al pavelló d’hoquei de Vilafranca serà en la jornada 2, el dia 16 d’octubre i rebrà a l’Alpicat.

El primer derbi alt penedesenc entre vilafranquins i sadurninencs es jugarà el 26 d’octubre en la jornada 4 a Vilafranca i la tornada serà el cap de setmana del 8 de febrer a l’Ateneu de Sant Sadurní en el partit de la dissetena jornada.

L’altre sorteig destacat és el de semifinals de la Supercopa que es jugarà a Riazor, a la Corunya, el cap de setmana del 5 i 6 d’octubre. Els emparellaments han quedat de la següent manera: FC Barcelona
Liceo en la primera semifinal i Noia – Reus Deportiu en la segona semifinal. El guanyador d’aquests enfrontaments, jugarà la gran final, prevista pel diumenge 6 d’octubre.

També es van celebrar la resta de sorteigs dels diferents grups de la lliga plata i la lliga bronze, així com les competicions femenines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: