Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou edifici de l’Escola Jacint Verdaguer de la Granada començarà a funcionar el curs que ve

Aquest dijous a la tarda, el president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera d’Educació, Anna Simó, ha inaugurat el nou edifici de l’Escola Jacint Verdaguer.

Des de l’any 2003 que el municipi reivindicava aquest nou edifici de l’escola, que pel curs que ve ja acollirà les seves primeres classes permetent, així, retirar els dos mòduls complementaris que hi havia fins ara. En aquest sentit, l’alcalde de la Granada, Joan Amat, ha posat en valor la feina feta tant pel municipi com pel departament.

El nou edifici triplica les places de l’antic centre, amb aules molt més amples, que milloraran la qualitat de l’aprenentatge dels alumnes. L’edifici també comptarà amb nous equipaments, que l’antiga escola no disposava.

Per la seva banda, la consellera d’Educació, Anna Simó, ha assegurat que el nou edifici de l’escola «és el que la gent de la Granada mereix», afegint que aquest dijous era un dia feliz per tot el municipi.

Les obres, que han viscut diversos entrebancs des del seu inici l’any 2021, com el tancament de la primera empresa constructora per fallida, han comptat amb una inversió final de 4.509.385 euros.

Previ a l’acte d’inauguració, el cap de l’Executiu català ha visitat l’Ajuntament de la Granada, on l’ha rebut l’alcalde. Allà, ha signat el llibre d’honor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: