Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ministre Hereu visita l’Agroparc d’Ametller Origen i anuncia la 2a convocatòria del PERTE

El ministre Hereu anuncia en una visita a l’agroparc d’Ametller Origen que la segona convocatòria del PERTE agroalimentari, dotada amb 100 M€, es llançarà a l’agost.

Els PERTE són projectes estratègics per la recuperació i la transformació econòmiques.

Amb aquest PERTE el Ministeri d’Indústria i Turisme pretén fomentar «l’ocupació de qualitat del sector agroalimentari, sobretot al medi rural, on el teixit empresarial agroalimentari té més presència».

El ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, ha anunciat aquest divendres al matí que el mes d’agost vinent es publicarà l’ordre de bases i la convocatòria de la segona edició del PERTE Agroalimentari dotat amb 100 milions d’euros. Ho ha explicat durant la visita a unes instal·lacions del grup alimentari penedesenc Ametller Origen.

L’empresa té previst construir a uns terrenys situats a Gelida l’Agroparc Penedès, un complex agroindustrial que «donarà pas a un nou model de producció agrícola i que permetrà incrementar la capacitat de producció de plats preparats i altres productes elaborats».

Ametller Origen està inclosa al projecte Agrosmed, l’aliança empresarial que han impulsat catorze companyies amb l’objectiu d’obtenir ajudes del PERTE Agroalimentari. Aquest grup ha obtingut 9 milions d’euros de la primera convocatòria del PERTE Agro. Pel que fa a Ametller Origen, la companyia ha rebut 4,7 milions d’aquest programa d’ajudes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: