Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Futbol Club Vilafranca anuncia 3 nous fitxatges de cara a la temporada 2024/2025

Ivan Sánchez, Gerard Marquillas i Hugo Romero reforçaran l’equip de David Vilaplana

El degà penedesenc continua preparant el començament del nou curs a la Lliga elit amb 3 reforços i una nova baixa que acabem de conèixer com és la del migcampista Xavi Pluvins, que deixa l’equip després de 2 temporades a tercera divisió amb un total de 5 gols la temporada 2021/2022 i un sol gol la darrera campanya.

A través de X, hem conegut els 3 nous jugadors que defensaran al FC Vilafranca la temporada vinent.

Són Ivan Sánchez, un davanter procedent del Sabadell B, on ha militat les dues darreres temporades. Té vint-i-dos anys i ha disposat de pocs minuts en aquesta darrera campanya, cosa que només li ha permès aconseguir un gol. Va ser davant del Valls, a la jornada 27 de la lliga Elit i que va acabar donant la victòria a l’equip del Vallès per 3 a 2.

Un altre reforç és el de Gerard Marquillas, un defensa procedent del Granollers, titular indiscutible la passada temporada i que va aconseguir l’únic gol en el partit davant el Santboià a domicili i que va servir als del Vallès Oriental per sumar els 3 punts fora de casa.

I el tercer fitxatge és el de Hugo Romero, fins ara defensant els colors de la Guineueta com a lateral esquerre. Tot i la seva posició, té gol i en la darrera campanya va aconseguir fins a 5 dianes, algunes d’elles, com davant del Valls, que servien per emportar-se la victòria.

En els pròxims dies, veurem definitivament quina és la plantilla del FC Vilafranca de Vilaplana per la temporada que començarà el pròxim 22 de setembre al camp de la Pobla de Mafumet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: