Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca organitza un 3×1 davant el Juvenil del FC Barcelona i l’Olot de Segona RFEF

El Futbol Club Vilafranca segueix configurant la plantilla per aquesta nova temporada i anuncia el fitxatge de tres noves incorporacions.

Emmarcat dins dels actes de celebració dels cent vint anys d’història del degà penedesenc, s’organitza el primer Trofeu ‘Hereus de Gamper’ on participaran 3 dels clubs que el suïs va ajudar a crear a principis del segle vint.
Es jugarà al municipal de Vilafranca el pròxim 17 d’agost a les 6 de la tarda i tindrà un format de 3×1.
Els equips convidats són el primer equip de la Unió Esportiva Olot de la Segona RFEF i l’equip juvenil A del Futbol Club Barcelona.
A més, el Futbol Club Vilafranca continua configurant la plantilla per aquesta nova temporada i si la setmana passada ja havíem anunciat 3 noms nous a les ordres de Vilajoana, aquesta setmana s’hi afegeixen 3 més.
Són Àlex Segura, migcampista de vint-i-cinc anys procedent del Viladecans de la lliga Elit i que ja havia jugat al futbol club Vilafranca durant 3 temporades: del 2019 al 2022.
L’altre jugador que ja havia estat a les ordres de l’equip quadribarrat és Abel Cortina, migcampista de vint-i-tres anys procedent del Badalona de Tercera RFEF. Cortina va marcar el segon gol en la victòria aquesta temporada del Badalona davant el futbol club Vilafranca de la dotzena jornada tancant d’aquesta manera el marcador final.
L’altra cara nova és Abde Afazaz, extrem dret de vint-i-quatre anys i que aquesta darrera temporada ha jugat a la unió esportiva Rubí. L’únic gol aquesta darrera temporada el feia en l’empat a 1 davant del Granollers, en la jornada número 22 de la lliga Elit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: