Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El cicle Paraules als Claustres se suma a l’Any Salvat-Papasseit

El cicle Paraules als Claustres se suma a l’Any Salvat-Papasseit

El cicle ‘Paraules als Claustres’ oferirà un doble homenatge al poeta Joan Salvat-Papasseit dins els actes de celebració del centenari de la seva mort

El cicle Paraules als Claustres se suma a l’Any Salvat-Papasseit amb una exposició i un espectacle poètic que tindran lloc aquest divendres a partir de les set de la tarda. Per començar s’inaugurarà Els telèfons de l’EVA, una instal·lació de telèfons on el públic assistent només haurà de despenjar i posar l’orella a l’auricular per tenir, a títol personal i intransferible, una bona història o una bona cançó vinculats a Joan Salvat-Papasseit. La jornada continuarà amb el recital de cançó i poesia ‘Primavera d’hivern, primavera d’estiu… cançons, poemes, proses i moments en la vida de Joan Salvat-Papasseit’.

L’acte inaugural de l’exposició d’Els telèfons de l’EVA serà a les 19h, a la Sala fosca del Claustre de Sant Francesc, i anirà a càrrec de Noemí Martínez de l’Associació EVA i del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Aquesta mostra és podrà visitar fins al diumenge 4 d’agost de dimecres a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h.

Les entrades es poden adquirir al web https://espectacles.vilafranca.cat o presencialment el mateix divendres, a partir de les 18.30h, al Claustre de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: