Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns es presenta la nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori i comença la venda d’entrades

La presentació de la gala anirà a càrrec de l’actriu Laura Vila Kremer, que forma part del col·lectiu Que no salga de aquí.

Dilluns vinent, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Maria Rosa Juncosa, es donarà a conèixer la nova temporada d’espectacles professionals de Vilafranca que començarà a finals de setembre i s’allargarà fins a finals de gener. La presentació de la gala anirà a càrrec de l’actriu Laura Vila Kremer, que forma part del col·lectiu Que no salga de aquí. A més, la cantant i guitarrista basca Amaia Miranda tocarà alguns temes del seu últim treball ‘Mientras vivas brilla’.

Les entrades es posaran a la venda de manera presencial el mateix dilluns 22 de juliol després de la gala a l’Auditori i a Cal Bolet. També es podran comprar el dimarts, el dimecres i el dijous, de 18 a 20h, i el dissabte 27 de juliol, d’11 a 13h. A partir del 12 de setembre es reactivarà la venda presencial.

La venda en línia d’entrades i abonaments s’activarà el dimarts vinent a les 20h i s’hi podrà accedir a través de la web espectacles.vilafranca.cat.

Efemèrides

7 de setembre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: