Dilluns, 16 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Des de l’inici del Pla d’informació i vigilància s’han registrat set incendis a l’Alt Penedès

Des de l’inici del Pla d’informació i vigilància s’han registrat set incendis a l’Alt Penedès

Des que es va posar en marxa el PVI el passat 19 de juny unes 37.000 persones han estat informades directament, 1.625 de les quals a l’Alt Penedès.

En total, el PVI ha registrat una seixantena d’incendis a la província de Barcelona que han afectat gairebé 17 hectàrees, mentre que en el mateix període de l’any passat es van registrar 90 incendis i es van cremar 9 hectàrees i mitja. A l’Alt Penedès s’han registrat 7 incendis des de l’inici del Pla d’informació i vigilància.

Tot i la reducció en el nombre d’incendis, es demana extremar les precaucions, tenint en compte les altes temperatures i el fet que ens trobem en la setmana més crítica del que portem d’estiu pel que fa al risc d’incendis.

Des que es va posar en marxa el PVI el passat 19 de juny unes 37.000 persones han estat informades directament, 1.625 de les quals a l’Alt Penedès, i s’han dut a terme unes 3.000 actuacions de dissuasió, protecció del medi ambient, detecció d’abocaments i revisió de línies elèctriques i de punts d’aigua.

El dispositiu col·labora conjuntament amb 275 ajuntaments, 124 agrupacions de defensa forestal (ADF), 9 federacions d’ADF, el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya i altres administracions per prevenir incendis forestals i limitar-ne els seus efectes.

Foto: Pilar Pérez Parera

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: