Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cineclub i Verds inicien un nou cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot

Aquest dijous al vespre començava el cicle de cinema a la fresca que cada estiu organitzen Cineclub Vilafranca i els Castellers de Vilafranca als jardins del local social dels Verds, Cal Figarot.

El cicle s’iniciava amb el documental ‘Stop Making Sense’, una proposta que reuneix els Talking Heads i el prestigiós director Jonathan Demme.

Dijous vinent s’hi podrà veure la pel·lícula mexicana ‘Radical’, una història real sobre un professor de primària que utilitza la creativitat i el bon humor per incentivar la curiositat dels seus alumnes problemàtics. Finalment, el dijous 8 d’agost, els jardins de Cal Figarot acolliran la projecció de la pel·lícula d’animació ‘Robot Dreams’, de Pablo Berger, nominada a l’Òscar a millor pel·lícula d’animació i guanyadora de dos premis Goya. Les sessions comencen a les 21.45h i es fa sistema de taquilla inversa.

A banda del cicle de cinema a la fresca, Cineclub Vilafranca ha informat que aquest estiu allarga uns dies la temporada a la sala Zazie-Casal, que estarà oberta divendres, cap de setmana i dimecres fins el 14 d’agost. El cinema Kubrick mantindrà la programació fins al 18 d’agost. Després de vacances, el cinema tornarà a partir del dijous 5 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: