Dissabte, 6 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet i General Cortijo canvien el sentit de circulació per pacificar el trànsit al centre

Els treballs de senyalització es faran els dies 17 i 18 de juliol, amb canvis efectius des del dia 17.

Aquest mes de juliol, el trànsit al centre de Vilafranca canviarà significativament. Els carrers Cal Bolet i General Cortijo invertiran el sentit de circulació.

Cal Bolet serà en direcció de sortida del Centre i el carrer General Cortijo serà d’entrada al Centre. Els treballs de senyalització es faran els dies 17 i 18 de juliol, amb canvis efectius des del dia 17, amb una senyalització temporal d’advertiment en totes les cruïlles.

Aquests canvis afectaran Cal Bolet, entre la rambla de Nostra Senyora i el carrer Amàlia Soler, i General Cortijo, incloent-hi el carrer Camp del Cellerot, dirigint els vehicles de l’avinguda Europa cap a l’avinguda Tarragona.

Aquesta mesura, prevista en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, pacificarà el trànsit al centre de Vilafranca, especialment a la rambla Nostra Senyora i entre la rambla Sant Francesc i la plaça Penedès.

En aquest sentit, es preveu una reducció del trànsit d’un 30%, millorant la seguretat i reduint les emissions de CO2. També es millorarà l’accés a l’aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc i la plaça Penedès, i es canviaran les rutes i parades de les línies L1 i L2 del bus urbà, augmentant la cobertura i el nombre de parades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: