Dilluns, 8 de juliol de 2024
Alex Parra (CN Vilafranca), campió de Catalunya infantil de 50m braça

Alex Parra va aconseguir un total de 5 medalles al campionat celebrat aquest darrer cap de setmana.

Aquest darrer cap de setmana (29 i 30 de juny) tenia lloc el Campionat de Catalunya de Natació en la categoria Infantil (nascuts/nascudes 2009 i 2010). En total participaven 642 nedadors/res de 75 clubs de Catalunya.

Per part del Club Natació Vilafranca prenien part un total d’11 nedadors/res: Nil Mata, Guillem Carmona, Èric Balaguer, Alex Parra, Martí González, Aitor Gómez, Èric Merino, Aina Parellada, Maria Bueso, Violeta Pascuet i Paula Cuscó.

Fotografia conjunta de l’equip infantil.

Alex Parra va ser el més destacat de la jornada, aconseguint un total de 5 medalles. Or als 50 braça i bronzes als 50 lliures, 50 papallona, 100 lliures i 100 papallona.

Alex Parra.

La resta de nedadors asseguraven presència a 7 finals: Nil Mata als 200 estils (quart classificat), 200 esquena, 50 lliures, 100 lliures i 200 papallona; Guillem Carmona als 100 papallona; i Martí González als 50 papallona. Tanmateix, el relleu de 4×100 lliures masculí format per Nil Mata, Guillem Carmona, Èric Balaguer i Alex Parra va estar lluitant fins els darrers metres per la medalla de bronze que, al final, va assolir el Club Natació Barcelona, sent el Vilafranca el quart classificat.

En la general el Club Natació Vilafranca ocupa la 14ena posició (de 67 clubs participants) amb 1055.50 punts. Un cop acabat el Campionat de Catalunya de la categoria, el següent serà el Campionat d’Espanya Infantil, del 18 al 21 de juliol a Sabadell. Per part del Vilafranca participaran Alex Parra(100 lliures, 50, 100 i 200 papallona); Nil Mata (200 esquena, 50 i 100 lliures); i els relleus de 4×100 lliures i 4×100 estils on, a més dels dos nedadors ja citats, també prendran part Guillem Carmona i Èric Balaguer.