Dissabte, 6 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àlex Moreno organitza la vuitena edició del seu campus a Vilafranca

El jugador penedesenc de l’Aston Villa celebra el seu Campus fins divendres a l’Espirall. Dilluns que ve s’incorporarà a la pretemporada amb el seu equip, que aquest curs disputarà la Champions.

Des de dilluns el Camp de Futbol de l’Espirall acull la vuitena edició del Campus Àlex Moreno. El jugador ve de protagonitzar una temporada memorable amb l’Aston Villa, finalitzant en quarta posició de la Premier League i classificant-se per la propera edició de la Champions League 41 anys després.

Dilluns de la setmana que ve, el penedesenc ja estarà a Birmingham per incoporar-se a la disciplina del seu equip, que posarà rumb a Estats Units per iniciar la gira de pretemporada. Abans, però, clourà les seves vacances a Vilafranca amb el centenar d’infants i joves que participen al campus d’enguany.

Al llarg dels cinc dies que dura el campus els i les participants duen a terme exercicis de tecnificació gaudint també de moments d’esbarjo a la pisicina de Vilafranca. La pilota i la gespa són els grans protagonistes fins divendres.

Als seus 30 anys, Àlex Moreno viurà la seva segona temporada completa a l’Aston Villa. De moment el seu futur més proper passa per Anglaterra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: