Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aitor Carmona es fa un lloc entre els millors riders d’Espanya

Aitor Carmona té la intenció de ser seleccionat pels JJOO del 2028 que es celebren a Los Angeles.

Fins a casa d’Aitor Carmona ens hem desplaçat per veure com el raider català que ha estat seleccionat per als World Skates Games de Roma que tindrà lloc entre el 10 i el 13 de setembre.
Amb només 16 anys, ja s’ha fet un lloc entre els millors esportistes que competeixen en la modalitat d’scootering park. I és que Carmona fa 8 anys que va començar en això del patinet. Va ser gràcies als seus pares i tot va anar rodat.

Tot i el poc temps en aquesta disciplina, Carmona ja tresora bons resultats. Prova d’això son els campionats assolits al 2021 amb un sots campionat de Catalunya de modalitat Sreet i un quart lloc al campionat d’espanya en modalitat parc.

Al 2022 va ser segon en el campionat de Catalunya de modalitat parc i al 2023 va ser quart al campionat d’espanya en modalitat parc i aquesta any va ser el segon millor classificat de la delegació espanyola en categoria absoluta a la prova del Campionat Pro World Tour celebrada a Montpellier.
Ara mateix participa en el programa pre-olímpic de la federació i té la intenció de classificar-se per a poder paticipar als Jocs Olímpics de Los Angeles de 2028.

Amb ell hem pogut passar un matí a l’skate parc de la seva ciutat natal: Sant Sadurní d’Anoia i ens ha mostrat un repertori de tot el seu potencial. Tot i que ell, la majoria d’entrenaments els fa al espai que han muntat entre varis raiders al centre Angar.

D’aquesta manera, Carmona, busca aconseguir el seu somni de participar a uns JJOO. Veurem si serà al 2028 o més endavant. Anys per endavant de patinar sobre les dues rodes, encara li queden.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: