Diumenge, 30 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca se solidaritza amb Palestina amb una concentració multitudinària

La jornada va comptar amb una actuació dels Xicots de Vilafranca, la lectura d’un manifest i diverses actuacions en solidaritat amb el poble palestí.

Aquest dimecres, la Capella de Sant Joan va acollir la jornada «Compromís i esperança per Palestina», un acte de suport a la població palestina, que des de fa set mesos està patint atacs per part del govern i l’exèrcit israelià.

A priori, l’acte organitzat pel Grup de suport al poble palestí, s’anava a fer a la plaça de la Vila, però l’amenaça de pluja va obligar a canviar la ubicació de la concentració a la capella.

Abans que caiguessin les primeres gotes d’avís, la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament, Montse Arroyo, destacava la importància d’actes com aquests, i posava èmfasi en el paper que haurien de tenir les administracions en causes com la del poble de Palestina, on els seus drets humans es veuen diàriament vulnerats.

Dins la capella, els Xicots de Vilafranca van alçar un pilar de dol per les víctimes palestines. A continuació, el cantautor Paton Soler va protagonitzar un concert.

La jornada també va comptar amb la lectura d’un manifest, una actuació de cantaires de les diferents corals de l’Alt Penedès, a més d’una actuació del grup de teatre del Casal i una performance.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: