Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha viscut una vintena edició de la Setmana de la Gent Gran amb molta participació

La setmana passada, entre dilluns i diumenge, tenia lloc la 20a Setmana de la Gent Gran amb un total de 8 activitats, una cada dia i excepte diumenge que n’hi havia dues.

L’acte central va ser la Festa de la Gent Gran que es va celebrar dissabte a la tarda al pavelló firal i en la que l’alcalde, Francisco Romero, obsequiava amb un record a les parelles que porten 50 anys de convivència.
Una celebració que és molt especial, com destacava el regidor de la Gent Gran, Ramon Zaballa.

En aquesta ocasió van ser 17 les parelles homenatjades i unes 600 persones les que van participar a la festa.
Entra d’altres, i per primera vegada, la parella formada pel Carles Mata i la Joana Cusiné, que es mostraven satisfets d’haver arribar a aquest moment.

Una setmana completa d’activitats que van agradar al col.lectiu de la gent gran.

Des de l’ajuntament es destaca que el conjunt d’activitats que s’organitza van sempre encaminades a oferir espais de relació al col.lectiu.

L’edició d’enguany de la Setmana de la Gent Gran es va iniciar amb el pregó a càrrec el cantautor vilafranquí jubilat Paton Soler. I entre els actes més destacats, el dimecres hi havia una exhibició de balls en línia a càrrec dels grups de ball dels casals municipals del Tívoli i de l’Espirall i del casal de la Generalitat, al parc Tívoli. I dijous el grup de Teatre Gran de Vilafranca representava a Cal Bolet l’obra Una Imserso de bojos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: