Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú demana que el Pla Territorial del Penedès s’elabori des del territori

Segons els Comuns, aquest pla no planteja un Penedès equilibrat i sostenible, que tingui en compte les necessitats del país però pensat des del propi territori.

Aquest dilluns els Comuns ha exposat els seus suggeriments en relació a l’Avantprojecte del Pla Territorial Parcial del Penedès, avantprojecte que, segons el grup municipal, es va presentar pràcticament complet i a pocs dies d’exhaurir el termini per plantejar-hi propostes.

Una altra de les crítiques és que aquest pla s’ha elaborat sense comptar amb el territori. Per això proposen diversos suggeriments que també han estat compartits amb entitats i associacions.
Entre els deu suggeriments que presenta Vilafranca en Comú hi ha la proposta de constituir una Comissió paritària amb la Generalitat de Catalunya i l’Administració local per garantir la participació del territori en l’elaboració del pla

També demanen millorar la protecció dels Espais Oberts, una previsió de les actuacions en matèria de sostenibilitat a les platges del litoral, i la planificació de la transició i sobirania energètica, seguint la voluntat de ser regió agroalimentària i enoturística.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: