Dissabte, 29 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Varo, Adri Toro i Nil Castell, primers noms confirmats al nou projecte del FC Vilafranca

Aquestes tres renovacions i la del tècnic David Vilajoana són els únics anuncis que s’han produit fins ara.

A data d’avui són fins a 11 baixes les que tindrà el FC Vilafranca respecte el curs anterior. Els defenses Eric Ruiz, Carlos Garcia, Arnau Cuadras i Dani Rubio, que torna al Cornellà al finalitzar la seva cessió, al igual que el porter granadenc Damià Ferrando, després d’una temporada amb poc protagonisme.

Baixa sensible la d’Alex Frutos que torna a al club de la seva ciutat, al Vilanova, que també militarà a Lliga Elit. Dos homes de la medul·lar que tampoc continuaran són Isaac Olmo i Sergi Cadena.

On el club haurà de tornar a destinar esforços és a la zona d’atac, ja de per si debilitada. Un dels homes titulars aquesta darrera temporada, Pedro Bilbao, fitxa pel Castelldefels, també de Lliga Elit. Tampoc seguirà Jordi Aumatell, que posa rumb a l’Ascó, després d’una temporada en què la plaga de lesions li han anat obrint la porta de la titularitat. D’altra banda, el jove Stephane, que tenia fitxa de sots-23, també marxa, direcció Vilanova.

De moment el club no ha anunciat cap arribada, però el cap de setmana de Sant Joan ens ha deixat 3 renovacions. L’extrem Nil Castell, de la Fundació, i que enguany tindrà fitxa del primer equip. El porter Varo, un dels homes més destacats aquesta darrera temporada, tot i el descens, també seguirà un any més a Vilafranca, igual que el petit dels germans Toro, Adri.

A partir d’aqui, més de dos mesos per donar forma a una plantilla que seguirà comandada per David Vilajoana. Ara sí, amb via lliure per fer les tasques de primer entrenador. Finalment no l’acompanyarà a l’staff Parxi Atsarà, que seguirà un any més dirigint el sènior de l’Atlètic Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: