Dissabte, 29 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelles de Foix inicia la licitació per a la remodelació de l’edifici de l’antiga escola

En una primera fase es remodelarà tot l’entorn de l’edifici i la planta baixa de la llar d’infants per oferir més places.

El passat 28 de maig, l’Ajuntament de Torrelles de Foix va aprovar per unanimitat començar el procés de licitació per remodelar la planta baixa de la llar d’infants i la façana de l’antiga escola Guerau de Peguera.

Aquest projecte, considerat un dels més importants del mandat, ha de completar una primera part abans de l’1 de gener per optar a una subvenció de 250.000 euros de la Diputació de Barcelona.

Les obres, amb un pressupost de licitació de 568.000 euros, duraran vuit mesos i inclouran l’ampliació de la llar d’infants per oferir més places, així com la renovació del pati i l’entorn exterior. Tot, amb l’objectiu de donar un servei adequat a les famílies que s’estan quedant fora de la llar actual.

En fases posteriors, es preveu construir nous habitatges a les antigues cases dels mestres i obrir un nou parc infantil i una pista poliesportiva. El cost total del projecte serà cobert per subvencions de la Diputació, ascendint a 819.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: