Dilluns, 1 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ton Renau i Iker Jiménez reforcen la porteria del Noia Freixenet

Ton Renau i Iker Jiménez reforcen la porteria del Noia Freixenet

El primer equip cavista disposarà de tres porters per a la temporada 2024/25

El Noia Freixenet continua perfilant la plantilla per la temporada 2024/25 anunciant la incorporació de Ton Renau i Iker Jiménez, que juntament amb Blai Roca, completaran la tripleta de porters del conjunt sadurninenc.

Ton Renau, nascut el 2004, a Sant Sadurní d’Anoia, va començar a jugar al Col·legi Sant Josep i quan era infantil de segon any es va incorporar a l’hoquei formatiu del Noia Freixenet. Després de sis anys al club, Renau ha passat l’última temporada defensant la porteria del filial negre-i-vermell, que s’ha quedat a les portes de l’ascens a Nacional Catalana. El sadurninenc ja ha debutat aquesta temporada al primer equip durant el Torneig Solidari Serveis Mèdics Penedès, disputat el desembre del 2023 al Vendrell.

Iker Jiménez, per la seva banda, arriba procedent del Patí Vic que ha aconseguit pujar a la Parlem OK Liga després d’una excel·lent temporada a Plata, on ha quedat segon del grup nord i ha superat l’eliminatòria d’ascens davant el CH Lloret. Nascut a Vic i establert a Centelles, Jiménez ha fet tota la seva formació al club de la capital d’Osona, on amb 17 anys va arribar al primer equip i hi ha militat les darreres tres temporades. A l’edat de 21, té una trajectòria destacable, en la que compta amb dos campionats de Catalunya (Benjamí i Juvenil) i un subcampionat d’Espanya Juvenil. En l’àmbit internacional, el nou porter del Noia Freixenet es va proclamar campió d’Europa amb la selecció espanyola sub17 a Correggio (Itàlia) l’any 2018.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: