Dissabte, 29 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’obre la convocatòria per participar en els Premis Mònica Hill 2024

S’obre la convocatòria per participar en els Premis Mònica Hill 2024

Els guardons reconeixen iniciatives destacades en defensa dels drets socials i la preservació del medi ambient a la Vegueria Penedès.

El Col·lectiu els Imprescindibles ha anunciat la tercera edició dels Premis Mònica Hill. Amb molta il·lusió, s’anima a entitats i persones individuals de la Vegueria Penedès a presentar les seves candidatures. Els premis, iniciats l’any 2022, han gaudit d’una participació creixent, amb 7 candidatures en la primera edició i 14 en la segona.

En concret, els Premis Mònica Hill reconeixen projectes i iniciatives destacades en àmbits com la defensa dels drets socials, la preservació del medi ambient i el suport a les comunitats locals.

En les edicions anteriors, el premis van ser atorgats a iniciatives com el Sindicat de Llogateres del Penedès l’any 2022 per la seva defensa del dret a l’habitatge, i a la Federació ADF Penedès Garraf l’any 2023 pel seu projecte “el bosc i l’hort de les escoles”.

Per participar en els Premis Mònica Hill 2024, les candidatures s’han d’enviar per correu electrònic a o per carta a la bústia del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd-EdC, a l’Escorxador de Vilafranca.

El termini de presentació finalitza l’1 de novembre i les bases amb les condicions per participar es poden consultar al web dels premis.

Cal recordar que els premis compten amb el suport d’entitats locals, l’Ajuntament de Vilafranca i la col·laboració d’empreses del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: