Dimecres, 3 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Reconeixement de Vilafranca Activa al Servei Municipal de Consum

Reconeixement de Vilafranca Activa al Servei Municipal de Consum

Actualment Vilafranca compta amb 614 empreses adherides a l’arbitratge de consum, que han acceptat voluntàriament resoldre els possibles conflictes que puguin sorgir amb els seus clients

Comerciants i Professionals Vilafranca Activa, que va lliurar un reconeixement a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor i a la Junta Arbitral de Consum de l’Ajuntament de Vilafranca per la seva contribució en el foment d’un comerç responsable, de proximitat i de qualitat, compromès amb la clientela i que ofereix les màximes garanties a l’hora de solucionar els possibles conflictes que puguin sorgir entre les persones consumidores i les empreses vilafranquines.

Els diplomes de reconeixement van ser lliurats pel president de Vilafranca Activa, Xavier Lecegui, la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Lourdes Sánchez, i el director general de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, a diversos comerços i entitats de Vilafranca que han destacat al 2023 per diferents motius i també a antics membres de les associacions de comerciants.

L’acte va coincidir amb el dia del 30è aniversari de la constitució de la Junta Arbitral de Consum de Vilafranca. Des de l’inici, la junta arbitral ha comptat sempre amb el suport i col·laboració de les entitats empresarials i de comerciants vilafranquines, que han apostat per la implementació de sistemes alternatius de resolució de conflictes voluntaris i gratuïts, com són la mediació i l’arbitratge.

Actualment Vilafranca compta amb 614 empreses adherides a l’arbitratge de consum, que han acceptat voluntàriament resoldre els possibles conflictes que puguin sorgir amb els seus clients per aquesta via. Això suposa un distintiu de qualitat que genera confiança entre les persones consumidores a l’hora d’escollir comprar en aquests establiments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: