Dilluns, 1 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les alt penedesenques Imma Ferret i Montse Ortiz ja són noves diputades del Parlament

Aquest dilluns s’ha celebrat el ple de constitució del Parlament de la quinzena legislatura, en la que ha estat escollit Josep Rull com a president del Parlament.

Una sessió en la que s’incorporaven com a diputades per primera vegada l’alcaldessa socialista de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, i la vilafranquina de Junts, Montse Ortiz.
Va ser un dia intens, l’endemà de les eleccions europees i amb la incertesa de com s’acabaria pactant l’elecció del president de la cambra.

Va ser una jornada intensa però també carregada d’emocions.
Tots els diputats entren al Parlament amb l’objectiu també de lluitar per les reivindicacions del seu territori. Per exemple, per Imma Ferret cal una millora clara dels serveis al Penedès.

I la Montse Ortiz assenyala que caldrà formar govern, també vol veure el retorn de Puigdemont i a nivell del Penedès lluitar per la millora de la mobilitat i de la Vegueria.

Finalmant, Josep Rull va ser escollit aquest dilluns com a president del Parlament amb 59 vots, els de Junts, Esquerra i la CUP, superant a la segona ronda a la socialista, Sílvia Paneque, que va rebre els 42 vots del PSC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: