Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EMM posa punt final als actes del 25è aniversari amb la celebració del Dia de la Música

Multitud de persones van omplir els carrers i places de la Vila per gaudir dels concerts del divendres 21 de juny.

Divendres 21 de juny Vilafranca va celebrar una nova edició del Dia de la Música pels carrers i places del Centre, un acte que també va sevir per cloure el curs 2023-2024 i arrodonir el 25è aniversari de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. Tot i que la patrona dels músics és el 22 novembre, per Santa Cecília, l’any 1992 va néixer a França el que ara és el Dia Internacional de la Música, una festa ja del tot estesa que coincideix amb el solstici d’estiu. A Vilafranca van ser moltes les persones que divendres a la tarda van Acompanyar els alumnes i músics en diferents emplaçaments de la Ciutat.

Balanç poistiu dels actes d’aniversari
Ricard Parera, professor de l’Escola de Música, feia un bon balanç del conjunt d’activitats que s’han anat programant al llarg d’aquest any d’aniversari. A més, destacava la diversitat d’esdeveniments i la gran afluència de participació en el conjunt d’actes celebrats.

Per la seva banda, la cantautora i també professora de l’Escola de Música, Anna Roig, valorava el fet d’exportar la música fora de les aules. Roig també es mostrava satisfeta de com ha anat aquest curs més enllà dels actes de celebració de l’aniversari.

Posada en marxa del nou curs
Tanmateix, Ricard Parera recorda que les inscripcions per al curs 2024-2025 ja estan obertes des del mes de maig per iniciar les classes un cop passi la Festa Major, i és que amb la finalització del període lectiu, l’Escola de Música ja ho té tot a punt per començar el nou curs el pròxim 9 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: