Dimecres, 3 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori tanca amb més de 10.000 persones de públic

Entre setembre i juny s’han dut a terme un total de 43 espectacles adreçats a públic adult i familiar dels quals, 15 van exhaurir entrades amb setmanes d’antel·lació.

Un total de 9.000 persones han gaudit dels espectacles que es programen directament del servei de Cultura i la Xarxa, entitat que gestiona part de la programació infantil i juvenil, ha tingut 1.073 persones de públic.

Pel que fa els abonaments, s’han adquirit 669 Vine 10, 185 Vine 4, 53 Vine 2 i 38 Vine Camerata. Pel que fa el públic jove, opta per comprar les entrades a través de la plataforma Cultura Jove, que ofereix entrades pels joves d’entre 18 i 30 anys a preu bonificat. Fruit del compromís social i cultural del programa Apropa Cultura al que l’Ajuntament de Vilafranca està adherit, 45 entitats del Penedès que treballen amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat han gaudit d’una experiència cultural.

L’avanç de la nova temporada es presenta el 22 de juliol

El proper dilluns 22 de juliol a les 7 de la tarda a l’Auditori Maria Rosa Juncosa es farà la gala de presentació del primer tram de la nova temporada d’espectacles, que va del setembre del 2024 al gener del 2025. Les invitacions es poden obtenir gratuïtament a través de la web: espectacles.vilafranca.cat o bé presencialment el proper dijous 20 de juny de 18 a 20h al Teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: