Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Regió Sanitària del Penedès constitueix el Comitè de Direcció d’Infermeria

També ha presentat el Pla d’Acció 2024-2025.

La Regió Sanitària del Penedès compta des d’ara amb un Comitè de Direcció d’Infermeria, un espai de reflexió i anàlisi per al lideratge infermer amb visió territorial en línia amb el Pla d’Acció de la professió Infermera 2024-2025 que ha impulsat el Departament de Salut de la Generalitat.
L’acte de constitució va tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari d’Igualada, i va comptar amb la presència de Carme Planas, directora de cures infermeres del sistema nacional de Salut; Irene Abad, gerent de la Regió Sanitària del Penedès, i les persones amb responsabilitats directives i que són professionals de la infermeria.

La finalitat del Comitè és reforçar el paper del col·lectiu en la presa de decisions relacionades amb la planificació de la salut a la Regió. La seva posada en funcionament també facilita escoltar de primera mà les inquietuds, situacions i casuístiques amb què es troben cadascuna de les direccions d’infermeria dels centres i treballar de manera conjunta per fer front als reptes de futur, amb una estratègia de treball i creixement comuna i compartida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: