Dissabte, 5 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit de l’Empresa homenatjarà per primer cop quatre empreses centenàries del Garraf-Penedès

El pròxim 13 de juny, l’Hotel Boutique Font de la Canya d’Avinyonet acollirà l’edició 2024 de la Nit de l’Empresa, l’acte anual més important de la Federació Empresarial del Gran Penedès.

En el marc de la Nit, els assistents gaudiran de la Gala de Premis FEGP, una cerimònia on es premiarà diverses empreses pels seus mèrits al llarg de l’any i on es farà un reconeixement a les empreses que enguany celebren aniversaris destacats, entre elles, quatre empreses centenàries.

A pocs dies per la celebració de la Nit de l’Empresa, ja s’ha confirmat la presència del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i el rector de la UPC, Daniel Crespo, a més d’altres representants d’institucions i organitzacions de Catalunya.
La Gala de Premis FEGP posa en valor la tasca de les empreses en l’àmbit de la internacionalització, la innovació, l’estratègia de comunicació, la formació, l’emergència climàtica, el compromís social, la promoció el territori, i la dels Joves d’Empresa i Dones d’Empresa. La Gala de Premis FEGP atorgarà també el premi a l’empresa més destacada de l’any, que serà la gran incògnita de la Nit i que es desvetllarà al final de la celebració.

Enguany la Nit de l’Empresa estarà conduïda per l’actor Josep Ferré, i es preveu l’assistència de 400 comensals. En el capítol d’homenatges, aquest any la Nit de l’Empresa tindrà l’honor de reconèixer per primera vegada quatre empreses centenàries del territori, Recaredo, Cadena SER, el Casal Societat “La Principal” i la Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: