Dissabte, 29 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Avinyonet una nova bèstia de foc que incrementarà la llista del bestiari festiu

Aquest diumenge, a Avinyó Nou del Penedès, serà presentada en societat la nova figura d’un drac.

Aquesta bèstia ha estat 9 mesos de gestació, des que un petit grup de veïns del municipi van pensar que ho havien d’intentar.
Coincidint que aquest 2024 la colla de diables del poble, Diables Nefastus, compleix 30 anys de la seva fundació, es van posar les piles entre tots, van animar als veïns, amics, familiars i coneguts, i amb el suport del Ajuntament d’Avinyonet, uns quants patrocinadors i la col·laboració de tot el poble, es va engegar l’aventura. Després de 9 mesos el Drac veurà la llum, aquest és un exemple d’iniciativa popular amb una població d’Avinyó Nou de poc més de 600 habitants, om tothom si a implicat des de l’inici.
Aquest Drac, dissenyat i construït a l’Alt Penedès, pretén rivalitzar amb el temps amb els més emblemàtics de Catalunya.
La festa de presentació tindrà lloc aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia amb la plantada del Drac i vermut popular, a les dotze hi haurà parlaments a càrrec de representants de la colla de diables Nefastus, de la coordinadora de la creació del Drac i de l’alcalde del municipi.
A la una es farà l’encesa i ballada del Drac, i a continuació s’acabarà amb una tabalada amb timbalers del poble i dinar popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: