Dissabte, 6 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es clausura la temporada de Cal Bolet i l’Auditori amb 3 espectacles a l’aire lliure

Es clausura la temporada de Cal Bolet i l’Auditori amb 3 espectacles a l’aire lliure

Es faran aquest divendres, dissabte i diumenge pels carrers de la vila

Aquest cap de setmana es clausura la temporada 2023-2024 d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès amb tres espectacles a l’aire lliure. El primer, serà el divendres 7 de juny a 2/4 de 9 del vespre a l’Escorxador, on es representarà Orelles de Marga Socias & Els Mals Endreços. Una experiència participativa sobre l’escolta que convida el públic a participar i a reivindicar l’escolta en un sentit ampli. Amb ironia i molt d’humor, la peça es transforma en un joc que fa reflexionar sobre com escoltem i sobre com volem ser escoltats. L’espectacle va rebre el Premi Moritz de FiraTàrrega a la millor estrena d’arts de carrer 2023 i les últimes entrades disponibles es poden adquirir de forma anticipada en aquest enllaç o bé a la taquilla de Cal Bolet el proper dijous 6 de juny, de 18 a 20h.

El diumenge 9 de juny a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila, arriba el torn de l’Esbart Rocasagna de Gelida que interpretarà ERA. L’espectacle, que s’emmarcava dins del Dansòmetre 2024, arriba a Vilafranca després que s’hagués d’anul·lar per pluja el passat 29 d’abril. Guardonat amb el Premi Delfí Colomé, el projecte s’ha creat des de zero amb la col·laboració del coreògraf Quim Bigas. ERA posa en sobre-posició diferents situacions i narratives. Per una banda, la terra, el sòl, una superfície que està plena d’història i per l’altra, la història de l’Esbart Rocasagna i les històries individuals de la seva gent. Una mena de trobada entre l’individu i el col·lectiu en el que pertany. Té una durada de trenta minuts i és gratuït per a tothom.

El mateix diumenge, a les 7 de la tarda a la plaça Jaume I, últim concert de la temporada amb la Camerata Penedès i la virtuosa violinista d’Esparraguera, Maria Florea. El programa s’iniciarà amb Introduction et rondo capriccioso de Camille Saint-Saëns i seguirà amb La vida breve – Danse espagnole, transcripció per violí i orquestra de Kreisler de l’òpera de Manuel de Falla. I finalment, el concert acabarà amb Suite Carmen de Rodion Shchedrin, basada en l’òpera Carmen de Bizet, que comptarà amb la col·laboració del duo de dansa vilafranquí Íor duo. El concert és gratuït per a tothom i no cal reserva prèvia. Coincidint amb aquest espectacle, la Camerata Penedès donarà a conèixer els quatre concerts que té previstos per a la temporada vinent i el públic interessat podrà adquirir les entrades dels dos primers o l’abonament Camerata Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: