Dissabte, 29 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos detenen una dona presumptament relacionada amb la mort violenta d’un home als Monjos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha convocat aquest dissabte a la tarda una concentració de rebuig a les violències.

Els Mossos de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir ahir una dona de 65 anys presumptament relacionada amb la mort violenta d’un home als Monjos.

Els fets van tenir lloc ahir a les 21:00 hores quan es va rebre un avís al 112, per tal d’adreçar-se a un domicili del carrer Sant Antoni de la població, on hi hauria una persona finada. En arribar, els primers indicatius policials van confirmar la troballa del cos sense vida d’un home de 77 anys.

Al mateix lloc van detenir una dona relacionada presumptament amb aquests fets.

La Divisió d’Inivestigació ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El jutge ha decretat el secret d’actuacions.
Des de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, condemnem rotundament els fets violents ocorreguts aquesta passada nit al nucli dels Monjos.
Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets. Demanen el màxim respecte pels familiars i per la investigació.

A les 19030h d’aquest dissabte s’ha realitzat una concentració ciutadana, convocada per l’Ajuntament, amb un minut de silenci a Santa Margarida i els Monjos arran de la mort violenta d’un veí del municipi

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: