Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz 2024 ubicarà els cellers a la rambla de Sant Francesc sota una gran carpa

El Vijazz d’enguany viurà canvis significatius, com la ubicació de la fira de vins a la rambla de Sant Francesc, després de celebrar-se a la rambla de Nostra Senyora des de l’any 2008.

Així, es recupera el lloc on es va celebrar la primera mostra l’any 2007.

La fira, que comptarà amb 19 cellers, es realitzarà sota una gran carpa de 1.200 metres quadrats ubicada a la rambla de Sant Francesc, a la zona més pròxima a la Font dels Alls, i serà d’entrada gratuïta, com és habitual. Al costat de la carpa s’hi ubicarà una zona ‘chill-out’ i un espai de food-trucks, així com un escenari des d’on s’ambientarà la fira.

Plànol representatiu de l’espai de la rambla de Sant Francesc durant el Vijazz 2024

Max Margalef, president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, explica el motiu del canvi de lloc de la fira. El canvi d’ubicació suposarà, doncs, una modificació del concepte que el certamen oferia fins ara. Segons Margalef, és el que es pretén a partir de l’edició d’enguany.

En aquest mateix sentit s’expressa l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, que agraeix la tasca dels organitzadors i assegura que el canvi d’ubicació millorarà l’experiència als visitants.

A banda de l’espai de la rambla de Sant Francesc, el Vijazz també donarà continuïtat a les novetats introduïdes l’any passat, com el Cicle Nous Talents als jardins de la Casa Nicolàs, el Vioff Jazz al Teatre Casal o el Cicle Elles i el Jazz al Claustre de Sant Francesc.

Evidentment, un dels altres punts neuràlgics serà el gran escenari ubicat a la plaça de Jaume I, on es podran gaudir de les actuacions d’artistes de renom mundial com Cory Henry o Lizz Wright.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: