Dissabte, 5 d'octubre de 2024

El Patí Vilafranca de Segona Catalana, a un pas de l’ascens de categoria

El Patí juguen la tornada de la promoció d’ascens a Primera Catalana, a la pista del Figueres, aquest dissabte (20h). Els vilafranquins encaren el segon duel amb quatre gols d’avantatge de l’anada.

Pablo Gómez va ser l’home més destacat de la victòria del Patí Vilafranca en el partit d’anada de la promoció d’ascens a Primera Catalana. Victòria per 7 a 3 contra el Figueres, que deixa molt encarrilada la tornada d’aquest dissabte a les 20h.

El vilafranquins pràcticament sentenciaven el duel a la primera meitat, marxant al descans guanyant per 5 a 2.

Pablo Gómez obria la llauna amb dos gols al 5 i al 10. I al 16, el tercer, de Marcel Izquierdo. Només treure de centre gol visitant, obra d’Alex Diaz, i responia poc després Jan Marc Tenorio amb el quart.

Just abans del descans intercanvi de cops amb el gol d’Alex Diaz pel Figueres i el cinquè de Pablo Gómez.

Només començar el segon temps el jugador del Figueres Biel Palomares posava certa emoció anotant el 5-3. Però els vilafranquins no va donar opció, i quatre minuts després tornava a mullar Pablo Gómez.

A 5:30 pel final, Jan Marc Tenorio anotava el 7 a 3 definitiu. El Patí, a un pas de Primera Catalana.

Qui haurà de suar en el partit de tornada és el Riudebitlles, que dissabte va caure per 1-2 contra el Blanes, i aquest divendres a les 21h buscarà la remuntada que els doni l’ascens de categoria.