Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El martinenc Albert Tort és el nou primer secretari del PSC de l’Alt Penedès-Garraf

Els socialistes de l’Alt Penedès-Garraf han celebrat el 7è Congrés de Federació aquest dissabte a l’Escorxador de Vilafranca. En el congrés han renovat la seva direcció.

L’objectiu que s’han marcat és el de consolidar els fonaments ideològics de progrés i justícia social de base àmplia i aglutinadora. Albert Tort ha estat escollit nou Primer Secretari del partit a l’Alt Penedès i Garraf, substituint al vilanoví Juan Luis Ruiz, que serà a partir d’ara el President del Consell de Federació.

Anna Herrera, de Sant Pere de Ribes, és la viceprimera secretària d’Organització, Acció Electoral i Finances. Per altra banda la vilafranquina Lourdes Sánchez és la viceprimera secretària d’Acció Política i Comunicació. I el vilanoví, Gerard Llobet és el viceprimer secretari d’Impuls Ideològic.
Per altra banda,Abigail Garrido, de Sant Pere de Ribes, és la presidenta de l’Assemblea d’Electes Socialistes del territori. El Secretari de Política Municipal del PSC a Catalunya, Joaquin López, va participar en la cloenda del congrés, destacant que l’Alt Penedès i el Garraf són comarques importants per seguir reforçant el partit de manera oberta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: