Divendres, 18 d'octubre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival EVA clou la 20a edició al Penedès amb un espectacle especial i brindis

L’Alberg Municipal de Juventut acollia la festa de cloenda del festival En Veu Alta al Penedès d’aquest 2024, un acte que comptava amb artistes convidats i concert amb CXII Emergència Cultural.

Després de 23 dies intensos de festival, dissabte hi havia un comiat amb trobada de col·laboradors i espectadors. Alhora la creadora i directora del festival, Jordina Biosca, va oferir un brindis a tots plegats amb un Corpinnat rosat per celebrar la cloenda del 20è aniversari del festival EVA.

Jordina Biosca es mostrava molt satisfeta del resultat final d’aquest edició.

El model de festival no ha variat gaire des dels seus inicis, amb l’objectiu d’ofertar espectacles de petit format amb la oralitat com a protagonista. El que sí s’ha produït ha estat el creixement de la xarxa territorial i la fidelització del públic. La novetat d’enguany va ser l’exposició per commemorar el 20è aniversari, que s’ha pogut veure al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca.

Tot seguit es va poder gaudir d’un espectacle mixte, amb artistes convidats i música. Entre d’altres, amb la participació del gallec Quico Cadaval, que va explicar-se amb català.

El Festival EVA ha celebrat la seva 20a edició al Penedès reivindicant la paraula, l’oralitat i la tradició.
Enguany, el Festival compta també amb dues seus més. Tarragona ciutat, on hi és des del passat 13 de juny i s’allarga fins el proper 29 de juny, i Pradell de la Teixeta, del 5 al 7 de juliol, amb gairebé un centenar d’espectacles en total.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: