Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Tennis Taula Vilafranca torna a pujar a Primera Nacional

L’equip va aconseguir l’ascens de categoria a les fases d’ascens disputades a Castelló de la Plana. El Vilafranca torna a la tercera categoria del tennis taula nacional.

El tennis taula vilafranquí torna al tercer esgraó d’aquesta esport a nivell espanyol. El Vilafranca, en una brillant fase d’ascens disputada a Castelló de la Plana, ha aconseguit pujar de nou a la Primera Nacional, categoria de la qual va descendir la temporada passada.

En les fases d’ascens disputades a Castelló el 25 i 26 de maig, els vilafranquins van guanyar per 4-2 els compromisos contra el Circulo de Amistad Tenerife i el Canalones Tarancón; dues victòries que donaven accès a la final per l’ascens contra el Valls del Nord andorrà, que compta a les seves files amb el vilafranquí Boris Rodríguez. Després d’una intensa final, el Vilafranca s’imposava per 4-3.

Tot i jugar amb inferioritat de condicions a nivell pressupostari i d’organització, el Club Tennis Taula Vilafranca és des de fa anys un habitual entre els millors equips de l’estat. La propera temporada els vilafranquins tornaran a militar a la Primera Divisió Nacional, tornen a la categoria on ja han militat durant molts anys en el passat.

La Primera Nacional, tercera categoria estatal, només té per sobre la Divisió d’Honor i la Superdivisió, amb autèntics transatlàntics d’aquest esport i jugadors que viuen d’aquest esport. Ja estan acostumats a competir contra gegants.

El vilanoví Roger Blanco va deixar el club de la seva ciutat fa gairebé 10 anys per integrar-se al Vilafranca, on és un dels referents de l’equip. Aquesta campanya, per segona consecutiva, formava equip juntament amb Albert Farrés i Carlos Cucciniello. De cara a la nova temporada a Primera, s’estan ultimant reforços.

No serà fins la tardor que el Vilafranca redebutarà a Primera Nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: