Dimecres, 3 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Excursionista del Penedès recollirà la Flama del Canigó al cim de la muntanya

A l’Alt Penedès, la Flama arribarà primer a Torelles de Foix, des d’on es distribuirà a 13 pobles més de la comarca per encendre les fogueres la nit de Sant Joan.

La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renovarà al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català, i centenars de voluntaris la distribuiran arreu de Catalunya, a través de diversos recorreguts, per tal d’encendre les fogueres de Sant Joan.

Així començarà, com ja és tradició, una celebració ancestral vinculada a la germanor dels territoris catalans, i que enguany comptarà en el seu acte inaugural amb representació penedesenca. I és que un seguit de membres del Centre Excursionista del Penedès anirà a recollir la flama al cim del Canigó.

A l’Alt Penedès, la Flama arribarà, com és habitual, a Torrelles de Foix el dia 23 al migdia. A partir d’aquí, començaran els actes comarcals amb la recepció de la Flama i la seva pujada al Santuari de Santa Maria de Foix.

Des d’allà, la flama es distribuirà a 13 pobles més de l’Alt Penedès. En aquest cas, Sant Martí, Vilafranca, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní, Gelida, Sant Pau d’Ordal, Olesa de Bonesvalls, Sant Quintí, la Granada, Pacs, les Cabanyes i Puigdàlber seran juntament amb Torrelles les localitats que rebran la Flama.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: