Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cau i el GEP han celebrat conjuntament els seus aniversaris amb concerts per a tothom

Aquest dissabte, l’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix i el Grup d’Espai Parroquial (GEP) celebraven de forma conjunta el seu 60è i 40è aniversari, respectivament.

Ho feien amb una tarda d’activitats amb la canalla per cloure el curs i concerts oberts a tothom a l’espai entre pavellons de la zona esportiva de Vilafranca.

La celebració començava amb una animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti, pensada especialment pel públic familiar.

Una comissió integrada per membres del cau i el GEP portava un any treballant en la celebració dels respectius aniversaris. Haguéssin volgut fer els concerts a la plaça Jaume I però finalment van haver d’optar per la zona esportiva.

L’acte organitzat conjuntament servia, d’una banda, per celebrar aquests anys de lleure educatiu que han tirat endavant les dues entitats, però també per oferir cultura a tota la vila.

A banda de Jordi Tonietti, hi va haver més actuacions musicals amb l’artista vilafranquina Siona i el ball de gralles a càrrec del grup Els del Darrera. El plat fort de la vetllada era l’actuació d’El Pony Pisador, que començava la seva gira d’estiu a Vilafranca. El grup barceloní va presentar el seu nou disc, ‘Ocells’, sense oblidar alguns dels seus hits més populars.

Els ordalencs PD Zorras van posar el punt final a la festa.

Efemèrides

7 de setembre
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: