Dilluns, 1 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns es posa en marxa el servei de bus exprés entre Igualada, Vilafranca i Vilanova

El servei tindrà 8 expedicions d’anada i tornada, i es regirà per les tarifes de l’ATM de Barcelona.

El servei, que arrencarà el proper dilluns 1 de juliol, tindrà 8 expedicions d’anada i 8 de tornada, de dilluns a divendres feiners. Els horaris seran els següents:

Els horaris han tingut en compte les entrades i sortides a la feina i a la universitat, així com les connexions amb els Ferrocarrils de la Generalitat a Igualada per poder afavorir la intermodalitat. Les empreses Plana i Monbus seran les encarregades de la línia e25 entre les capitals de les tres comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès i Garraf.

Es tracta d’un servei de bus llargament reivindicat al territori i que, en paraules de la consellera de Territori, Ester Capella, ajudarà a equibrar el territori, reforçar el dret a la mobilitat i oferir una nova via de transport públic, més segura i a un preu més ajustat. Les tarifes es regiran pel sistema tarifari integrat de l’autoritat del transport metropolità de Barcelona.

Al llarg de l’any es preveu que aquest bus exprés realitzi un total de 21.900 viatges. Durant l’acte de presentació, la consellera Capella, acompanyada pel secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, ha remarcat que el servei de bus és un dels primers acords de la taula de mobilitat del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: