Dissabte, 6 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Activa celebrarà el dia 7 de juny la Festa del Comerç

La jornada es farà en horari comercial i fins a les deu de la nit, amb activitats de tota mena, degustació de vins i caves i descomptes, promocions i sorteigs diversos

L’associació de comerciants i professionals Vilafranca Activa ha presentat aquest dimecres al matí una de les seves campanyes més importants d’aquestes properes setmanes: la Festa del Comerç que se celebrarà el divendres 7 de juny en horari comercial i fins a les deu de la nit. Aquesta jornada és una reformulació de la Shooping Night sense perdre l’esperit de fomentar el comerç local amb activitats diverses, descomptes, sortejos i regals. El que volien, però, era un nom, segons ha explicat la cap de campanya, Carmina Valls, “més català, que per això estem a Catalunya” i, a més, tampoc hi haurà desfilada “perquè suposava que molta gent estava molta estona aturada mirant la desfilada i això feia que no entressin a les botigues, cosa contrapruduent”, ha afirmat el president de Vilafranca Activa, Xavier Lecegui.

La Festa del Comerç tindrà música en viu durant la tarda pels carrers del centre de la vila davant de diferents establiments i també activitats itinerants per tots els públics que començaran a dos quarts de set de la tarda i també es realitzaran a les vuit del vespre. A més, hi haurà ball amb Golden Lance Lab a dos quarts de vuit de la tarda a la Parellada i pluja de globus a la plaça Constitució a partir de les set.

La jornada també comptarà amb activitats infantils i amb degustació de vins i caves, gentilesa de Covides, a la carpa que Vilafranca Activa tindrà situada a la plaça Constitució a partir de les cinc de la tarda i fins a les deu de la nit.

En la roda de premsa d’aquest dimecres al matí Vilafranca Activa també ha presentat un any més el conveni amb Covides mitjançant el qual la cooperativa es compromet a participar de forma activa en les activitats de promoció del comerç de proximitat que s’organitzen des de l’associació de comerciants i, per la  seva banda, Vilafranca Activa donarà visibilitat al celler i als seus productes.

Finalment cal destacar també que Vilafranca Activa ha organitzat per aquest divendres 31 de maig, a partir de dos quarts de nou del vespre, la tercera edició de la Nit del Comerç, on es lliuraran diversos reconeixements a comerços, professionals i entitats compromesos amb la promoció del comerç de proximitat. L’acte, que comptarà amb la presència del director general de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, a banda de diferents autoritats locals, pretén remarcar el paper del comerç com a element vertebrador i generador d’activitat a les ciutats i ser un impuls per a aquells professionals que cada dia col·laboren en la dinamització del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: