Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat la quarta edició del Festival Gastronòmic Corpinnat 2024

Més de 30 cuiners completen el programa de la quarta edició del Festival amb gairebé una quarantena de sopars.

L’esdeveniment tindrà lloc entre el 6 i el 31 de juliol en espais singulars dels cellers. La presentació del quart festival ha tingut lloc aquest dilluns al Palau Robert de Barcelona i ha anat a càrrec del vicepresident de Corpinnat, Xavier Nadal.
Nadal ha destacat la consolidació de la quarta edició, ja que suposa un esdeveniment únic a Catalunya.

Han intervingut també una representació dels cuiners que aquest any presentaran una selecció dels seus plats maridats amb els escumosos. Els cuiners han posat en valor aquesta cita anual i han agraït la confiança dels cellers que, l’any 2020, en plena pandèmia, van apostar pel maridatge entre grans vins escumosos i la millor gastronomia del país com una eina de suport al sector gastronòmic.
La imatge seleccionada per al cartell d’aquest any ha estat realitzada per l’equip format per Maria Amat, Maria Atienza i Jean-Pierre Abad, alumnes de grau superior de l’Escola Arsenal. En aquest cas han utilitzat una tècnica basada en l’estampació amb tremp de goma aràbiga i pigments naturals.
La imatge de la lluna vol evocar les nits d’estiu i la tècnica basada en els cicles de la lluna per fer les intervencions a la vinya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: