Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre escoles de Vilafranca recullen més de 1300 kg de residus amb Penedès Verd

Al projecte han participat més de 230 alumnes de les escoles Vedruna Sant Elies, Cristòfor Mestre, Mas i Perera i Montagut.

Aquest dijous ha tingut lloc la cloenda del projecte ‘Sostenibilitat, educació i esport en el medi ambient com a projecció del territori’ de Penedès Verd. Es tracta d’una iniciativa que ha tirat endavant Penedès Verd del CEP amb la col·laboració de la Fundació Kilian Jornet, el Grup Carles, Pinnae i l’Ajuntament de Vilafranca i en el que han participat les escoles vilafranquines Vedruna Sant Elies, Cristòfor Mestre, Mas i Perera i Montagut. En aquest projecte han participat més de 230 alumnes de cinquè dels quatre centres i en el transcurs de les quatre trobades que s’han fet, han recollit un total de 1330 kg de residus. Per tot plegat, des de Penedès Verd, l’Eduard Rovira, feia un balanç positiu.

Els infants participants han recollit brossa en diferents zones de les afores de Vilafranca com són l’esplanada de la muntanya de Sant Pau, el descampat del costat de la via, l’àrea a tocar de la comissaria dels Mossos i la zona del tanatori. Des de la Fundació Kilian Jornet s’han encarregat d’impartir tallers als alumnes i de produir tot el material didàctic. Una de les responsables, la Núria Burgada, també era present a l’acte de cloenda i valorava positivament l’experiència i la importància de plantar la llavor entre els més joves.

A l’acte, celebrat al Fòrum Berger Balaguer, també eren presents membres de la Fundació Pinnae, del Grup Carles i els regidors d’educació, transició ecològica i cultura, Gemma Romeu, Miquel Medialdea i Àngels Dalmau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: