Diumenge, 8 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espirallada es consolida com a catalitzador en la dinamització del barri

Aquest dissabte tenia lloc al barri de l’Espirall la tercera edició de l’Espirallada.

Organitzada per l’Agrupament Escolta La Canadenca, la jornada comptava amb la col·laboració de l’associació de Veïns, Gent del Barri, l’associació de dones ADDA, les escoles Mas i Perera i Pau Boada, l’espai Jove La Nau i l’Ajuntament de Vilafranca.

L’Espirallada s’ha anat consolidant en les seves tres edicions per complir l’objectiu amb el qual va néixer: dinamitzar el barri i contribuir a la relació entre les diferents persones que l’habiten. La jornada començava amb la Masiorientació, amb la participació de 210 persones, i continuava amb diverses activitats al parc de La Pelegrina, l’escola Pau Boada i la plaça Pau Casals.

L’Espirallada va obtenir l’any 2022 el Premi Estímul, un dels guardons de l’Associacionisme Juvenil i l’Educació en el Lleure del Consell Nacional de Joventut de Catalunya. Des de La Canadenca li volen donar continuïtat per la bona resposta de la gent i perquè consideren que al barri li cal un espai de relació com aquest.

La iniciativa també té un caràcter reivindicatiu, ja que l’organització reclama més atenció pel barri de l’Espirall.

D’altra banda, des de l’AEiG La Canadenca han fet una crida per incorporar caps i akeles a l’agrupament. Les persones interessades poden contactar-hi al correu .

Foto: Escola Mas i Perera

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: